Yhdeksän eri Jymymakua – nyt entistäkin herkullisempina

Puhtaat luomuraaka-aineet ja kaiken ylimääräisen välttäminen ovat aina olleet toimintamme kulmakiviä. Näihin aineksiin puhtaan nautinnon reseptinä luotamme edelleen. Halumme tehdä asiat aina vain paremmin on kuitenkin haastanut meitä kehittämään resepteistämme entistäkin herkullisempia. Uudistuneista Jymy-jäätelöistä löydät nyt muun muassa aiempaa enempää sattumia ja makua. 

Uusien reseptien lisäksi olemme kuunnelleet asiakkaittemme makutoiveita ja luoneet kaksi uutta herkullista makua, maitopohjaisen mustikka-valkosuklaa crumblen ja vegaanisen mango&punaiset marjat. Uutuusmaut täydentävät nyt yhteensä yhdeksästä eri mausta koostuvaa Jymy-tuoteperhettämme, jossa on viisi maitopohjaista ja neljä vegaanista jäätelöä.

Uudistuneet Jymy-jäätelöt tunnistat raikkaan värikkäistä pakkauksista.

Jymy Talvi

Itämaisten mausteiden pikantti tasapaino kermaisessa jäätelössä herkullisen hasselpähkinäkastikkeen ja pehmeiden piparitaikinapalojen kanssa vie ajatukset lapsuuden makuihin ja saa talvi-illat tuntumaan valoisemmilta. Mieltä lämmittävä talvikauden lohtujäätelö.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy Mustikka Valkosuklaa Crumble

Viettelevä valkosuklaajäätelö, jossa on täyteläinen mustikkahillopyörre ja rapeaksi paistettuja kaurakeksimuruja.

KOOT: 500 ML


AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy Vadelma & Valkosuklaa

Suomalaisen tuoreen luomuvadelman aromaattinen ja hienostunut, hieman hapokas maku, on viileän viettelevästi vuorattu valkoisella suklaalla ja sen pehmeällä makeudella. Tästä voi helposti tulla sinunkin suosikkijäätelösi.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy Lakritsi

Lakritsinjuuri eli lakritsikasvin juuri on makea ja aromikas, antiikin ajan tunnetuimpia rohdoksia. Salmiakkiin vivahtava pohjoismainen kestosuosikkimaku nyt luomuna.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy Vanilja

Madagaskarin luomu Planifolia Bourbon Vanilja, tyypillinen runsas hedelmäinen vanilja, aavistus rommia, rusinainen, vähän balsamicoa. Maku tulee kokonaisista, kosteista ja kiiltävistä luomuvanilja-tangoista ja käsin erotelluista siemenistä.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Vegaaniset Jymy luomujäätelöt

Kaikki eivät voi käyttää maitoa. Luonnollisesti haluamme tarjota Jymy-nautintoja myös heille. Jymy-jäätelöistä löydät neljä eri makuista vegaanista luomujäätelöä. Vegaaniset jäätelöt ovat luonnostaan pieniä hiilikuormaltaan ja siksi myös ympäristöystävällinen tapa herkutella. 

This product is vegan.

Jymy Mango ja Punaiset Marjat

Kypsien mangojen eksoottinen makeus kermaisessa cashewpohjassa yhdistettynä mansikan ja puolukkahillon raikkauteen.

 

KOOT: 500 ML


AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

This product is vegan.

Jymy Tuplasuklaa

Jymy Tuplasuklaa on hieno yhdistelmä valkoista vaniljakaakaokastiketta ja ilmeikästä Cru Virunga Original Beans 70% tummaa suklaata. Tätä luomukaakaota kasvatetaan Kongossa, Virungan kansallispuistossa. Viljely suojelee ja auttaa säilyttämään viimeisten villien vuorigorillojen elinaluetta. Tehty kotimaiselle härkäpapupohjalle. Viettelee helposti korkealaatuisen suklaan ystäviä. Sopii vegaaneille ja ei niin vegaaneille yhtä hyvin.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

This product is vegan.

Jymy Minttusuklaa

Raikas luomuminttu ja Cru Virunga Original Beans 70% tumma suklaa. Tämä voimakkaan tyylikäs luomusuklaa kasvaa Virungan luonnonpuiston puskurivyöhykkeellä, Kongon kansantasavallassa. 100% luomusuperfood-jäätelö vegaaneille ja laatujäätelön ystäville. Pohjana puhdas suomalainen luomuhärkäpapu.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

This product is vegan.

Jymy Pistaasi

Jymy Pistaasi on herkullinen vegaaninen uutuusmaku. Runsaasti paahdettua pistaasia Espanjan Tarragonasta, yhdistettynä kotimaiseen härkäpapupohjaan, sekä ripaus merisuolaa ja täyteläinen rakenne tuovat pistaasin ystäville aivan uuden nautiskelun tason.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT