Jymy Jäätelö – Puhdas kotimainen nautinto

Puhtaat luomuraaka-aineet ja kaiken ylimääräisen välttäminen ovat aina olleet toimintamme kulmakiviä. Näihin aineksiin puhtaan nautinnon reseptinä luotamme edelleen. Haluamme aina tarjota sinulle parhaita mahdollisia makuelämyksiä ja siksi hiomme reseptejämme koko ajan entistäkin herkullisimmiksi.

Uudistuneista Jymy-jäätelöistä löydät nyt aiempaa enemmän sattumia ja runsaasti makua. 

Uusien reseptien lisäksi olemme kuunnelleet meille lähetettyjä makutoiveita ja luoneet kaksi uutta suussa sulavaa makua, maitopohjaisen Suolakinuski & Maitosuklaan ja vegaanisen Kinuski & Suolapähkinän.

Jymy Suolakinuski & Maitosuklaa

Suolaisen kinuskin ja rapeiden maitosuklaalastujen taivaallinen yhdistelmä, vaniljaiseen kermajäätelöpohjaan sekoitettuina.

KOOT: 500 ML


AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy Mustikka Valkosuklaa Crumble

Viettelevä valkosuklaajäätelö, jossa on täyteläinen mustikkahillopyörre ja rapeaksi paistettuja kaurakeksimuruja.

KOOT: 500 ML


AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy Vadelma & Valkosuklaa

Suomalaisen tuoreen luomuvadelman aromaattinen ja hienostunut, hieman hapokas maku, on viileän viettelevästi vuorattu valkoisella suklaalla ja sen pehmeällä makeudella. Tästä voi helposti tulla sinunkin suosikkijäätelösi.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy Lakritsi

Lakritsinjuuri eli lakritsikasvin juuri on makea ja aromikas, antiikin ajan tunnetuimpia rohdoksia. Salmiakkiin vivahtava pohjoismainen kestosuosikkimaku nyt luomuna.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy Vanilja

Madagaskarin luomu Planifolia Bourbon Vanilja, tyypillinen runsas hedelmäinen vanilja, aavistus rommia, rusinainen, vähän balsamicoa. Maku tulee kokonaisista, kosteista ja kiiltävistä luomuvanilja-tangoista ja käsin erotelluista siemenistä.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy Talvi

Itämaisten mausteiden pikantti tasapaino kermaisessa jäätelössä herkullisen hasselpähkinäkastikkeen ja pehmeiden piparitaikinapalojen kanssa vie ajatukset lapsuuden makuihin ja saa talvi-illat tuntumaan valoisemmilta. Mieltä lämmittävä talvikauden lohtujäätelö.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Vegaaniset Jymy luomujäätelöt

Kaikki eivät voi käyttää maitoa. Luonnollisesti haluamme tarjota Jymy-nautintoja myös heille. Jymy-jäätelöistä löydät  kolme eri makuista vegaanista luomujäätelöä. Vegaaniset jäätelöt ovat luonnostaan pieniä hiilikuormaltaan ja siksi myös ympäristöystävällinen tapa herkutella. 

This product is vegan.

Jymy Kinuski & Suolapähkinä

Täysin uudenlainen vaahterasiirappiin vivahtava vegaanijäätelö, jossa runsaasti suolapähkinöitä ja ihanaa täyteläistä kinuskia.

KOOT: 500 ML


AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

This product is vegan.

Jymy Pistaasi

Jymy Pistaasi on herkullinen vegaaninen uutuusmaku. Runsaasti paahdettua pistaasia Espanjan Tarragonasta, yhdistettynä kotimaiseen härkäpapupohjaan, sekä ripaus merisuolaa ja täyteläinen rakenne tuovat pistaasin ystäville aivan uuden nautiskelun tason.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT