Jymy on Jälkiruokajäätelö
Olemme luoneet Jymy Pro -klubin jäsenille jälkiruokareseptejä, jotka on suunniteltu erityisesti horeca-asiakkaita silmällä pitäen.
Jymyn jäljillä -sarjan ensimmäisessä jaksossa Kalle Lamberg ja Susanna Heinonen vievät meidät katsomaan, miten päivä jäätelötehtaalla Aurassa käynnistyy.
Jäätelön valmistuksessa kaikki alkaa maidosta - Kalle ja Susanna lähtevätkin maidonhankintareissulle maitotilallemme, joka on vain 15 km päässä jäätelötehtaasta. Maito on jäätelön tärkein raaka-aine, ja kun saamme sen niin tuoreena kuin mahdollista, vaikuttaa se myös jäätelön makuun ja laatuun. Kaikki maito Jymy jäätelöihin tulee omalta lähitilaltamme!
Jakso kolme, tehtävä kolme!
Jymyn jäljillä jatkuu ja nyt päästään kurkkaamaan, minkälaisia jäätelömakuja Kalle ja Susanna kehittelevät.
Lue Jymy Jäätelön tuoreimpia kuulumisia blogistamme.
Olemme luoneet Jymy Pro -klubin jäsenille jälkiruokareseptejä, jotka on suunniteltu erityisesti horeca-asiakkaita silmällä pitäen.
Jymy Jäätelö haluaa vahvistaa yhteistyötään horeca-toimijoiden kanssa. Yhteistyön perustana toimii Jymy Pro -klubi, joka palvelee horeca-alan ammattilaisia.
Suuren suosion keränneet Jymy 900 ml perhepakkaukset saivat kolme uutta makua. Kuten kaikki Jymyt, nämäkin valmistetaan Aurassa Suomisen perheen oman lähitilan maidosta.
Suostumus tarvitaan sisällön esittämistä varten.