Jymy – Kaikella rakkaudella

JYMY haluaa tuoda maailmaan lisää hyvää. Uskomme että vain toimimalla puhtaasti ja eettisesti viemme maailmaa oikeaan suuntaan: Välitämme luonnosta, eläimistä, yhteistyökumppaneistamme sekä kaikista heistä, jotka kaipaavat elämäänsä herkullisia hetkiä, pientä hyvää. Jäätelömme syntyy lähes käsityönä, pienessä jäätelötehtaassamme. Valmistuksessa käytämme vain tuoreita ja puhtaita raaka-aineita ja aina luomua. Tällöin myös jäätelöiden eri maut säilyttävät alkuperäiset, autenttiset särmänsä: marjajäätelöt ovat ihanan hapokkaita, vanilja viettelevän makeaa, suklaa niin suklaista, että tässä eivät edes sanat riitä. Varmaa on, että maailman puhtaimman luonnon antimista rakkaudella valmistettu luomujäätelömme ei jätä ketään kylmäksi. Maista niin ymmärrät, mitä vailla olet ollut.

Jymy Cookie Dough

Luomuleipomomme pehmeä suklaakeksitaikina muhkeina palasina kermaisen Bourbon-vaniljajäätelön ja suklaahippujen seassa. Vastustamaton kiusaus nyt ensimmäistä kertaa luomuna ja gluteenittomana. Liity mukaan suureen faniklubiin.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy Vadelma & Valkosuklaa

Suomalaisen tuoreen luomuvadelman aromaattinen ja hienostunut, hieman hapokas maku, on viileän viettelevästi vuorattu valkoisella suklaalla ja sen pehmeällä makeudella. Tästä voi helposti tulla sinunkin suosikkijäätelösi.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

This product is vegan.

Jymy Tuplasuklaa

Jymy Tuplasuklaa on hieno yhdistelmä valkoista vaniljakaakaokastiketta ja ilmeikästä Cru Virunga Original Beans 70% tummaa suklaata. Tätä luomukaakaota kasvatetaan Kongossa, Virungan kansallispuistossa. Viljely suojelee ja auttaa säilyttämään viimeisten villien vuorigorillojen elinaluetta. Tehty kotimaiselle härkäpapupohjalle. Viettelee helposti korkealaatuisen suklaan ystäviä. Sopii vegaaneille ja ei niin vegaaneille yhtä hyvin.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

This product is vegan.

Jymy Hasselpähkinä & Mudcake

Luomuhasselpähkinät Espanjan Tarragonasta yhdistyvät täyteläiseen suklaamutakakkupyörteeseen, joka perustuu kotimaiseen luomuhärkäpapupohjaan. Intensiivinen ja täyteläisen hemmotteleva makuelämys kaikille vegaaneille ja jäätelön ystäville.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

This product is vegan.

Jymy Minttusuklaa

Raikas luomuminttu ja Cru Virunga Original Beans 70% tumma suklaa. Tämä voimakkaan tyylikäs luomusuklaa kasvaa Virungan luonnonpuiston puskurivyöhykkeellä, Kongon kansantasavallassa. 100% luomusuperfood-jäätelö vegaaneille ja laatujäätelön ystäville. Pohjana puhdas suomalainen luomuhärkäpapu.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

This product is vegan.

Jymy Kookos-Lime

Tuoreet ja kirpeän raikkaat "Tahiti" -limet kerätään kypsinä ja mehevinä Etelä-Espanjassa,
Huelvan aurinkoiselta ja lämpimältä viljelyalueelta Andalusiassa.
Hellävaroin yhdistämällä ne sri lankalaisen luomukookoksen täyteläisen kermaiseen makuun, on saatu nautiskeltavaksi aivan verraton vegaaninen kesäherkku.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

This product is vegan.

Jymy Pistaasi Vegaani

Jymy Pistaasi on herkullinen vegaaninen uutuusmaku. Runsaasti paahdettua pistaasia Espanjan Tarragonasta, yhdistettynä kotimaiseen härkäpapupohjaan, sekä ripaus merisuolaa ja täyteläinen rakenne tuovat pistaasin ystäville aivan uuden nautiskelun tason.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy alaston maito

Maitotilamme huippulaatuisesta luomumaidosta valmistettu, Grand Cru -jäätelö. Raikas ja yksinkertainen, mutta himottava herkku, johon tiivistyy Suomen puhtaan ilman, maaperän ja veden arktinen ja äärimmäisen puhdas maku ja luonne.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy kermakaramelli

Hieno, käsintehty karamellikastike ja fudge sekoitettuna varovasti pyörteinä luomujäätelöön.
Toffeen-ystävän unelmajäätelö.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

This product is vegan.

Jymy kaksi marjaa

Luomu polka mansikkaa ja villiä luomumetsämustikkaa. 30% koko jäätelöstä on herkullisia ja tuoreita, Suomen luonnossa kasvaneita luomumarjoja. 100% luomusuperfood-jäätelö vegaaneille ja laatujäätelön ystäville. Pohjana puhdas suomalainen luomutäysjyväkaura.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy 1917 Mänty

On ollut aikoja, jolloin petäjä leivän seassa oli suomalaiselle eloonjäämisen ehto. Nyt nuorista männyistä keräämämme vuosikasvustot ovat makean, mutta raikkaan Jymy 1917 -luomujäätelön sielu. Männyllä maustettu Jymy 1917 on jäätelö, jossa maistuu suomalainen puhdas luonto aivan uudella, elegantilla ja metsäisen vaniljaisella tavalla. Maista niin tiedät itse, mitä aarteita tämä maa tarjoaa. Katso video tästä.

KOOT: 500 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy lakritsi

Lakritsinjuuri eli lakritsikasvin juuri on makea ja aromikas, antiikin ajan tunnetuimpia rohdoksia. Salmiakkiin vivahtava pohjoismainen kestosuosikkimaku nyt luomuna.

KOOT: 500 ML / 125 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy Villi Mustikka

Pohjois-Suomen luomumerkityistä havumetsistä ja tunturikankailta poimittu metsämustikka. Jäätelötehtaassamme kokonaisista luomumustikoista itse paseerattu sose.

KOOT: 500 ML / 125 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy mansikka

Suomalainen luomumansikka Aurasta, ainutlaatuisessa Suomen valoisassa kesässä kypsynyt makea Polka. Uskomattoman runsas ja täyteläinen mansikan maku, ripaus raikasta sitruunaa. Jäätelötehtaassamme kokonaisista luomumansikoista itse tehty pyree.

KOOT: 125 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy suklaa

Jymy Suklaassa käytetään Cru Virunga Original Beans 70% tummaa luomusuklaata suoraan viljelijöiltä Kongosta, Virungan luonnonsuojelualueeelta. Samalla osallistumme viimeisten vapaana elävien vuoristogorillojen suojeluun. Vahvasta maussa on häivähdys mustaa teetä, täyteläistä kaakaota ja lämpimiä kirsikkaisia sävyjä.

KOOT: 500 ML / 125 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Jymy vanilja

Madagaskarin luomu Planifolia Bourbon Vanilja, tyypillinen runsas hedelmäinen vanilja, aavistus rommia, rusinainen, vähän balsamicoa. Maku tulee kokonaisista, kosteista ja kiiltävistä luomuvanilja-tangoista ja käsin erotelluista siemenistä.

KOOT: 500 ML / 125 ML

AINESOSAT JA RAVINTOARVOT

Pieni jäätelötehdas

Pieni jäätelötehtaamme sijaitsee Aurassa, vain muutaman kilometrin päässä luomutilalta, josta maito toimitetaan meille aina tuoreena ja vastalypsettynä. Käsityön määrä jäätelömme valmistuksessa on valtava. Irrotamme vaniljan siemenetkin itse, vaniljatangoista veitsenkärjellä hellävaroin raaputtaen.

Katso mistä suklaa tulee Jymy jäätelöön

Kaikissa Jymy jäätelöissä joissa on suklaat käytetään Cru Virunga Original Beans 70% tummaa luomusuklaata suoraan viljelijöiltä Kongosta, Virungan luonnonsuojelualueeelta.

Vain luomu on täysin puhdasta

Luomu tarkoittaa meille luonnonmukaisia raaka-aineita ja puhtautta. Sanomme ei väriaineille ja kemiallisille lisäaineille. JYMY on uusi suomalainen jäätelö, joka täyttää kaikki nuo vaatimukset. Siksi se maistuu sellaiselta kuin aidon jäätelön kuuluu maistua. Kaiken perusta on luomumaito, joka tulee meille Suomisen maitotilalta, aivan tehtaamme läheltä. Lehmille, joilta saamme maidon, annetaan vain puhdasta, omalla pellolla viljeltyä geenimuuntelusta ja kasvinsuojeluaineista vapaata ruokaa. Samoin kaikki muutkin ainesosat madagaskarilaisesta vaniljasta brasilialaisiin kahvipapuihin täyttävät tiukat laatu- ja luomukriteerit. Tapamme valmistaa jäätelöä ei ole se kaikista helpoin, mutta se takaa, että Jymy-jäätelö tarjoaa aina luonnollisen puhtaan ja poikkeuksellisen herkullisen nautinnon.
Maista, niin ymmärrät.