Siirry sisältöön

Jymy-jäätelö maistuu Haraldin uniikeissa jälkihyvissä

2 min lukuaika
Jymy_x_Harald_refe_1200x628px_taustalla

Laktoositon Jymy Madagaskarin vaniljakermajäätelö kruunaa Harald-viikinkiravintoloiden jälkihyvät ja ihastuttaa jäätelöannoksissa. Aidoista raaka-aineista peräisin oleva maku ja kotimaisuus sopivat kuin nakutettu Haraldin filosofiaan. Seitsemän Harald-ravintolan konsepti perustuu ainutlaatuisuuteen. Kehitysjohtaja Raine Verho kertoo, että Haraldien asiakkaat osaavat odottaa uniikkeja makuja ja elämyksiä – ja niitä heille myös tarjotaan.

Tuoretta jäätelöä pientuottajalta

Jäätelöllä voi erottua. Pienehkö kotimainen jäätelönvalmistaja pystyy tarjoamaan ainutlaatuisia tuotteita ja asiakkaita kiinnostavan tarinan. Jymy-jäätelöt valmistetaan Aurassa mahdollisimman vastuullisesti ja läpinäkyvästi. Niissä käytetty luomumaito on lypsetty omalla kotitilalla vain 15 kilometrin päässä jäätelötehtaasta. Myös muut jäätelön raaka-aineet ovat aitoja ja puhtaita. 

Suosimme uniikkeja makuja. Parasta Jymy-jäätelössä on kotimaisuus sekä aidoista raaka-aineista peräisin oleva maku. Madagaskarin vaniljakermajäätelö on lisäksi laktoositon ja gluteeniton, mikä oli meille tärkeä valintakriteeri.

Harald-ravintoloiden kehitysjohtaja Raine Verho

Jymy-Harald-artikkeli

Jäätelöä kuluu Haraldin jälkihyviin paljon: kymmeniä tuhansia litroja vuodessa. Jymyn Madagaskarin vaniljakermajäätelö on kuulunut Haraldien ruokalistoille vuoden 2024 keväästä alkaen. Jäätelön tuoreuden ja kuljetusten mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen takaa Kespron jakelujärjestelmä, jolla pienemmänkin tuottajan jäätelöt saadaan nopeasti Harald-ravintoloihin. 

Aitous on yhteinen intohimo 

Haraldin ja Jymyn liiketoiminnoissa on paljon samaa: ne perustuvat omaleimaisuuteen ja vastuullisuuteen. Lisäksi kumpikin yritys suhtautuu intohimoisesti aidoista raaka-aineista valmistettuun makuun. 

Yhteistyö Jymyn kanssa toimii mainiosti. Yhdessä pystymme tarjoamaan unohtumattomia makuelämyksiä, jotka rasittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Bonuksena on Jymy Pro -klubi, joka tarjoaa meille alan ammattilaisille mielenkiintoista tietoa.

Harald-ravintoloiden kehitysjohtaja Raine Verho

Harald-ravintoloihin ei tulla pelkästään syömään. Asiakkaille tarjotaan kaikkia aisteja ilahduttava kestitys, jossa upeat maut pääsevät loistamaan. Oman makuprofiilinsa kesteihin tuo Suomisen maitotilalla tyytyväisinä ammuvien lehmien lypsämästä luomumaidosta valmistettu Jymy-jäätelö. Siitä voi nauttia sekä jälkiruoissa että jäätelöannoksissa.

Harald-ravintolat

Tee sinäkin parempaa ravintolabisnestä jäätelön avulla

Tutustu ja liity maksuttomaan Jymy Pro -klubiin!

 

Related posts