Siirry sisältöön

Jymy on Jälkiruokajäätelö

2 lukuaika
jymy_jalkiruoka_annoskuva

Me Jymyllä haluamme vahvistaa yhteistyötämme horeca-alan ammattilaisten kautta Jymy Pro -klubimme kautta. Jymy Pro -klubin ensimmäisenä yhteistyön avauksena olemme kehittäneet jäätelöpohjaisia jälkiruokareseptejä, jotka on suunniteltu erityisesti horeca-asiakkaita silmällä pitäen.

"Jymy on Jälkiruokajäätelö" ei ole pelkkä iskulause; se on lupaus. Me takaamme, että meidän jäätelömme sopivat jälkiruoaksi niin maun, laadun kuin hinnan puolesta. Tarjoamalla Jymyä jälkiruokana voit olla varma, että asiakkaasi saavat nauttia laadukkaasta, täyteläisestä ja mieleenpainuvasta jälkiruoasta.

Lue lisää Jymy Jäätelön ainutlaatuisuudesta

Tavoitteenamme on palvella horeca-alan toimijoita

Tulemme jatkossa tarjoamaan kausittain uusiutuvaa reseptiikkaa Jymy Pro -klubin jäsenille. Reseptiikan kautta pyrimme tarjoamaan horeca-toimijoille Avaimet käteen -palvelua valmiiksi mietittyjen reseptien, raaka-aineiden toimituksen ja liiketoimintaa tukevien katelaskelmien avulla.

Olemme erittäin innoissamme uusista yhteistyömahdollisuuksistamme horeca-sektorilla. Jymyn tuore lähestymistapa, jolla pyrimme helpottamaan horeca-toimijoiden arkea, avaa uusia ovia molemminpuoliselle kasvulle. Uskon vahvasti, että uusien yhteistyökuvioiden kautta voimme saavuttaa merkittäviä tuloksia.
- Teemu Artukka, Jymy Jäätelö

Horeca-toimijat saavat käyttöönsä keittiömestari Mikko Rannikon suunnittelemia reseptejä, jotka ovat ennen kaikkea helppo toteuttaa. Reseptiikan tilaaminen ei sido mihinkään, sillä horeca-toimijat voivat tilata kaikki raaka-aineet omalta tukkuriltaan. Jymyn tahtotila on tehdä jäätelöjälkiruokien valmistamisesta mahdollisimman vaivatonta ja siksi jokainen toimija voi toimia parhaaksi katsomallaan tavalla.

Ensimmäiset reseptit luonut Mikko Rannikko

Mikko Rannikko on turkulainen keittiömestari ja ruoan monitoimimies, joka on ollut monessa projektissa mukana aina fine dining-ravintoloista ruokakuvauksiin. NamuCateringia hän on pyörittänyt jo vuodesta 2011.

Rannikko valittiin toteuttamaan Jymy Pro:n ensimmäiset reseptit, koska häneltä tuli heti luovia ideoita jäätelöjälkiruokien toteutukseen.

Tilaa maksuton jälkiruokareseptiikka

Olipa kyseessä pieni kahvila tai suuri ravintola, jäätelöannos sopii aina ruokalistalle. Toivomme, että tarjoamamme reseptiikan avulla saamme uusia toimijoita mukaan kokeilemaan, innostumaan ja luomaan uusia jäätelöjälkiruokia.

Aloita yhteistyö kanssamme ja tarjoa asiakkaillesi todellinen Jymy-elämys!

Tilaa maksuton reseptiikka