Siirry sisältöön

Jymy Pro palvelee horeca-alan ammattilaisia

1 lukuaika
jymy_pro_palvelee_horeca_alan_ammattilaisia_1600x750

Me Jymy Jäätelöllä haluamme vahvistaa yhteistyötämme hotelli-, ravintola- ja catering-alan (horeca) toimijoiden kanssa. Yhteistyön perustana toimii Jymy Pro -klubi, jonka kautta haluamme palvella nimenomaan horeca-alan ammattilaisia.

Jymy Pro -klubiin voivat liittyä kaikki horeca-alan ammattilaiset täysin maksutta. Klubin tarkoituksena on vahvistaa Jymyn ja alan ammattilaisten välistä vuoropuhelua, tarjota jäsenille pääsy eksklusiivisiin tuotemaistatuksiin ja luoda uudenlaisia yhteistyökuvioita, jotka kaikki on räätälöity vastaamaan ammattilaisten tarpeita.

Aktiivisen vuoropuhelun käynnistäminen horeca-alan toimijoiden kanssa on Jymylle luonteva askel kohti entistä asiakaslähtöisempää toimintaa. Jymy Pro -klubin myötä pyrimme olemaan entistä läsnäolevampi ja tavoitettavampi kumppani, joka ymmärtää horeca-alan haasteita ja tarpeita syvällisemmin.

Uskon, että meillä on erinomainen mahdollisuus vahvistaa yhteistyötämme horeca-alan toimijoiden kanssa Jymy Pro -klubin kautta. Avoin vuoropuhelu ja räätälöidyt yhteistyömahdollisuudet, kuten tuotemaistatukset ja personoitu palvelu, rikastavat ammattilaisten kokemusta ja auttavat myös meitä kehittämään entistä parempia jäätelömakuja. Loppujen lopuksi yhteistyökuvioista hyötyvät myös kaikki asiakkaat, jotka pääsevät maistamaan uusia jäätelömakuja tai jälkiruoka-annoksia.

- Jaana Heikkilä, Myynti- ja markkinointijohtaja, Suomisen Maito Oy / Jymy Jäätelö

Liity Jymy Pro -klubiin

Jymy Pro -klubiin voit liittyä täyttämällä jäsentietolomakkeen verkossa. Käytämme lomakkeella keräämiämme tietoja horeca-palveluidemme kehittämiseen. Voit milloin tahansa pyytää meitä poistamaan tietosi.

Liity Jymy Pro -klubiin maksutta