Meillä Aurassa mentiin sorkkimaan jäätelökuviot uusiksi

Tuotiin kauppoihin niin isoja Jymyjä, ettei ole ennen nähty. Kuten kaikki Jymy-jäätelöt, on nämäkin herkut valmistettu oman luomutilan huipputuoreesta maidosta. Lypsäneet lehmät tunnetaan nimeltä, ja tilalta maito matkaa jäätelötehtaalle vain rapiat 15 km.

Kaikki Jymyt tehdään Auran tehtaalla itse hilloja ja kastikkeita myöten, nekin parhaista mahdollisista raaka-aineista, jotka hankitaan mahdollisimman läheltä. Se, mitä Suomesta ei saa, tulee aina vastuullisilta tuottajilta. Makuasioita on muhiteltu täydellisyyteen asti.

Testaa neljä uutta, kotipakkauskokoista Jymy-makua:

Madagaskarin vanilja­kermajäätelö

Tinkimättömän tuotekehityksen tuloksena on sellainen vaniljajäätelö, että uppoaa muuten vaateliaimpaankin makuun. Oman luomutilan puhtaaseen ja huipputuoreeseen maitoon on yhdistetty maailman aromikkain vanilja Madagaskarilta ja mehukkaimmat sitruunat Sisiliasta. Karamellisoitu sokeri tuo makuun kevyen karamellin häivähdyksen.

Koko: 900 ml

Ainesosat ja ravintoarvot

Päärynä­kermajäätelö

”Kunnolla sitten sitä päärynää”, mylvittiin Aurassa, ja näin tapahtui. Jymyn päärynäkermajäätelössä on ihka aitoa päärynää, annosteltuna siekailematta: jokainen rasia sisältää noin yhden kokonaisen päärynän. Hedelmäisen raikkauden ja kermaisen täyteläisyyden täydentävät tummat rapsahtelevat suklaakiehkurat.

Koko: 900 ml

Ainesosat ja ravintoarvot

Maitosuklaa­kerma­jäätelö

Tuumattiin tehdä kadehdittavan hyvää maitosuklaajäätelöä, sellaista, joka on ammuuuuttu täyteen makua. Suklaassa ei säästelty – pienet suklaakeksipallerot rouskuvat mukavasti suussa ja kastiketta on kerrankin kylliksi, joka sekin on Jymyn jäätelöasiantuntijoiden itse Auran tehtaalla keittämää.

Koko: 900 ml

Ainesosat ja ravintoarvot

Vaalea ja tumma suklaa -jäätelö

Meillä Aurassa osataan myös kaurasta. Pitkä tuotekehitys poiki tähän jäätelöön herkullisen rakenteen. Se saatiin aikaan kotimaisesta kaurasta, lisäämällä siihen niin ikään suomalaista perunaproteiinia. Eikä tarvitse olla vegaani syttyäkseen tästä täyteläisestä suklaajäätelöstä – sen kruunaavat tuhti tujaus kastiketta sekä rouskuvat suklaapalat.

Koko: 900 ml

Ainesosat ja ravintoarvot