Siirry sisältöön

Jymy - Jäätelönautinto puhtaimmillaan!

Jymy-jäätelöiden valmistamisessa yhtä tärkeää kuin se, mitä siihen laitetaan on se, mitä siihen ei laiteta. Jymyssä vähemmän on niin paljon enemmän.

Mansikka-annos

UUSIA JYMY MAKUJA AURASTA!

Tuotiin kauppoihin lisää isoja Jymyjä, ja kuten kaikki Jymy-jäätelöt, on nämäkin herkut valmistettu Suomisen perheen oman luomutilan tuoreesta maidosta, ja tilalta on matkaa jäätelötehtaalle vain noin 15 km.

Kaikki Jymyt tehdään Aurassa omalla jäätelötehtaalla hilloja ja kastikkeita myöten itse, ja nekin parhaista mahdollisista raaka aineista, jotka hankitaan mahdollisimman läheltä. Makuasioita on tuttuun tapaan muhiteltu lähes täydellisyyteen asti.

Banaani-suklaakermajäätelö

Banaani-suklaakermajäätelö

Te pyysitte ja me teimme! Ylivoimaisesti toivotuin maku Banaani-Suklaa on nyt kaupoissa. Jymyn tapaan siinä on vain aitoa banaania ja sitä onkin pakkauksessa lähes yhden kokonaisen banaanin verran. Tämä banaanijäätelön ja täyteläisen suklaajäätelön yhdistelmä vie ajatukset suoraan lapsuuden muistoihin. Kuka voisi vastustaa tätä nostalgista makua.
Mansikka-vaniljakermajäätelö

Mansikka-vaniljakermajäätelö

Nyt on mansikkaa niin, että maistuu. Nimittäin jopa 12 % ja se on paljon se! Marjat käytiin poimimassa naapurikunnasta Liedosta Mansikkamäen tilalta ja Jymyn jäätelöasiantuntijat kiehauttivat mansikoista makoisan kastikkeen. Lopputuloksena on täydellinen mansikan ja vaniljan makuharmonia, ja vieläpä laktoosittomana. Taitaakin olla paras mansikkajäätelö ikinä.
Kermakaramellijäätelö

Kermakaramellijäätelö

Meillä Aurassa keiteltiin pitkään ja hartaasti täydellistä kinuskikastiketta, ja ylpeänä voimme kertoa: se on nyt valmista! Reilusti kinuskikastiketta parhaan vaniljajäätelön kaverina ja seassa rouskuvia karamellipaloja - muuta ei tarvita!

Jymy laajentaa

Jymyn voimakkaan kasvun myötä tuotantotiloja laajennetaan ja modernisoidaan, mutta jätskin laadusta ei tingitä.

Jymy on valloittanut suomalaisen jäätelökansan sydämet

Jymyn myynti on tuplaantunut vuoden 2023 aikana, mikä on seurausta intohimosta tehdä puhtaista kotimaisista raaka-aineista aitoja jäätelömakunautintoja.

Jymy Pro - Ammattilaisille

Jälkiruoka kruunaa ravintola-annoksen

Jymy Pro on jädestä kiinnostuneiden ammattilaisten kohtauspaikka, josta saat tietoa ja vinkkejä sekä Jymy-jäätelöistä että niiden hyödyntämisestä maukkaamman liiketoiminnan tekemiseksi.